Veel gestelde vragen

Het blijkt dat het matrasje wat ik heb besteld te klein/groot is voor het mandje. Mag ik het omruilen?
Bij alle matrasjes geven wij duidelijk maten aan, en ook vragen wij van je om het verschoonmandje goed op te meten. Zo proberen wij te voorkomen dat jij de verkeerde maat besteld. Aangezien het een op maat gemaakt product betreft, en wij dit product pas maken als jij het besteld hebt, kun je het niet retourneren of omruilen. De koop is definitief na een succesvolle transactie. 

De losse hoes is gekrompen in de was en past nu niet meer om de matras, wat nu?
Katoen krimpt, dat klopt. Wij houden hier rekening mee tijdens het maakproces. Ook hier betreft het een op maat gemaakt product, en dit mag dus niet retour. Meestal helpt het (vooral bij wafeldoek) om het product goed heet te strijken op een strijkplank. Strijk zorgvuldig alle naden goed uit, je zult direct zien dat het product weer wat groter wordt.

Er is een drukknoopje losgegaan van een kledingstuk
Dat is echt heel vervelend! Als er geen scheuren zijn ontstaan, dan kan het zijn dat het drukknoopje per ongeluk niet goed vast zat. Stuur ons dan een berichtje (via mail of Whatsapp) en vertel wat er aan de hand is. Graag fotos bijvoegen! Zo kunnen we goed bekijken hoe we het kunnen oplossen. Als wij het product gaan repareren voor je, mag je het naar ons opsturen op eigen kosten. Als je dit via DHL doet, dan mag het naar 'ons' pakketpunt, neem even contact op over de adresgegevens. Als nou blijkt dat het product ondeugdelijk was, dan krijg jij de verzendkosten van ons vergoed. Mocht blijken dat de drukknoopjes los zijn gegaan doordat er te hard aan is getrokken o.i.d., dan kunnen we het misschien wel voor je repareren, maar op kosten van de klant. We maken alle producten zelf -meestal pas als het besteld is- en er zit een hoop werk in. Het retourneren is daarom niet zo vanzelfsprekend als bij zalando of wehkamp. Neem daarom altijd eerst contact met ons op als je wat wilt retourneren. Samen kunnen we kijken naar een passende oplossing. Op maat gemaakte producten mogen (ook wettelijk gezien) niet retour gestuurd worden.